Tuula

Olen sillä tavalla rakennettu ihminen, että käsillä pitää saada tehdä säännöllisesti jotakin näkyvää – mielellään joka päivä.

Olen yhdeltä koulutukseltani ompelu-artesaani, mutta työkseni teen ihan muuta ja niinpä monenlaiset käsityöt ja askartelu ovat lähinnä harrastuksia.

Kaikista suurin intohimoni on nukkekotien ja miniatyyrien tekeminen. Olen pitänyt nukkekotiaiheista blogia vuodesta 2006 osoitteessa http://www.omatminit.vuodatus.net/. Harrastuksen edetessä olen innostunut pienemmästä mittakaavasta ja 1:24 mittakaavaan keskittyy toinen nukkekotiblogini osoitteessa http://miniminit.vuodatus.net/. Vuodatuksen konesalissa sattuneen häverikin myötä noista blogeista hävisivät kaikki kuvat vuoden 2009 alusta saakka ja en julkaise niissä enää uusia kirjoituksia, vaan päivitän myös nukkekotiharrastukseen liittyvät asiat tänne.

Välillä on kuitenkin mukava tehdä myös muita käsitöitä ja omakotiasujan kotona on aina odottamassa jonkinlaista remontintynkää myös.

Ruoka- ja leivontahommat ovat joskus kiinnostaneet kovastikin, mutta niistä en jaksa enää innostua niin paljon. Silloin tällöin tulee kuitenkin silläkin saralla kunnostauduttua.

2 vastausta artikkeliin: Tuula

  1. Paluuviite: Paholaisenhilloa | Tuula tekee

  2. leni heikkinen sanoo:

    OISIN HALUNNU OLLA TYKKÄÄJÄ VAAN EIPÄ ONNISTUNNU…TYKKÄÄN SILTI (y)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s