Pössi-koiran takki

2015-01-20 20.31.49

Pakkanen paukkuu ja sen myötä ratsastustunti jäi tänään väliin. Sen sijaan päätin tehdä meidän Pössille takin. Se on metsästyskoira eikä pienistä hätkähdä ja takkia sillä ei ole ollut koskaan. Pössi viettää päivät tarhassa, jossa sillä on hyvin eristetty koppi ja siellä lämmitin, mutta silti tämmöisillä pakkasilla miettii, että mitenköhän se tarkenee. Ei sillä kyllä tänäänkään tuntunut hätää olevan, mutta päätin kuitenkin ommella surauttaa sille takin lisälämmikkeeksi.

Saa nähdä, antaako se takin olla päällä, vai onko se riisunut ja silpunnut sen huomenna kun tullaan töistä kotiin. Ei se kyllä ollut moksiskaan, kun takkia soviteltiin. Valmistusvaiheessa ainoastaan aluksi se ihmetteli mittanauhaa ja kaavan sovittelu oli epäilyttävää puuhaa, kun paperi piti kummaa rapinaa.

Kaava on itse piirretty enkä tiedä, kuinka toimiva tuo malli on, mutta käytäntö näyttäköön. Peräpää on aika avonainen, mutta ihan hygieniasyystä en viitsinyt sinne kovin paljon kangasta laitella.  Takin sisäpuoli on lämmintä villakangasta, joka on peräisin minun vanhasta viitasta. Muut tarvikkeet ovat käyttämättömiä, mutta kaikki löytyivät omista varastoista. Sen takia on hyvä, että on kaikenlaista kaapeissa, kun ei koskaan tiedä, milloin inspiraatio iskee 🙂

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Pössi-koiran takki

  1. Pirkko sanoo:

    Hieno takkihan tästä tuli, kyllä Pössin nyt kelpaa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s