Talonrakennus jatkuu

Uusi taloni sai pintaansa keltaisen värin:

2014-11-04 20.38.48

Tämä maalikin löytyi vanhoista varastoista ja oli jäänyt tähteeksi, kun kahdeksan vuotta sitten maalasin ison kartanonukkekotini. Uskomatonta mutta totta, maali oli edelleen käyttökelpoista! Kyseessä on tavallinen sisäseinien maalaukseen tarkoitettu  maali. Hiukan se haiskahti märkänä oudolle, mutta kuivuttuaan ei enää haise ja on tarttunut kahden maalauskerran jälkeen hyvin kiinni.

Talon kivijalkaan olen käyttänyt  uutena ostamaani pienoismallien rakenteluun tarkoitettua kartonkia, jossa on tuo kivikuvio kivasti kohopainettuna.

Sisäseinät sahailin 3 mm:n puukuitulevystä, joka sekin on aikoja sitten roskiin menemästä pelastetuista hyllylevyistä. Seinät ovat vielä irti tapetoimisen helpottamiseksi, mutta tässä jo huonejakoa:

huonejako

Aivan alkuperäisestä huonejaosta ei ole varmuutta, koska saamani piirustukset on tehty myöhempää laajennusta varten ja niissä huonejako on sen ajan mukainen. Pientä viilausta olen tehnyt myös oviaukkojen suhteen. Tarkoitus ei ole tehdä täysin esikuvan mukaista pienoismallia, vaan tämä on kuitenkin nukkekoti ja niinpä sallin itselleni hiukan taiteellisia vapauksia. Taloa asustavat aikamiespoika ja hänen iäkäs äitinsä sekä heidän palvelijansa.

Mainokset
Kategoria(t): Talo Kuopiossa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Talonrakennus jatkuu

  1. Pirkko sanoo:

    Tästä talosta näyttää jo tässä vaiheessa tulevan kivan oloinen 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s