Ärsyttää

On ollut maku pois koko bloggaamisesta pitkän aikaa. Olen nukkekotiharrastaja, ja pitänyt kahtakin blogia Vuodatuksessa, joista ensimmäistä vuodesta 2006. Kuten varmaan kaikki tietävätkin, Vuodatus oli hoitanut hommat huonosti (joo joo, ilmaisesta ei voi valittaa, mutta ketuttaa siltikin), kaikista blogeista hävisi kuvat vuoden 2009 alusta saakka. Olen tässä viime ajat pähkäillyt mitä teen nukkekotiblogeilleni siellä. Postaukset perustuivat kuviin, joten torsojahan niistä on tullut.

Monet ovat kiltisti latailleet nyt kuvia vuosien ajalta uudestaan (paitsi että ei tunnu homma oikein pelittävän edelleenkään). No minä en. Päätin, että Vuodatuksen puolella en enää blogeja päivitä, vaan siirrän nukkekotijutut tänne. Sitä historiaahaan en nyt tänne saa, mutta ei voi mitään. Vanhat jutut löytyvät osoitteessa: http://www.omatminit.vuodatus.net/.

Jos joskus olisi ylenmäärin aikaa (heh-heh), niin olen ajatellut, että voisin tehdä tänne kunnon esittelysivut kaikista seitsemästä nukkekodistani. Vaan sitä ehkä saa odottaa, mutta jos aina silloin tällöin kuitenkin ajankohtaisia nukkistekemisiä  tulisi päivitettyä. Tuo kuva on Kartanosta, suurimmasta nukkekodistani, jota olen rakennellut ja sisustanut syksystä 2006 saakka, ja vieläkään se ei ole kokonaan valmis. Eli pitkäjänteistä puuhaa on tämä!

Huovutusinto on jatkunut ja laukkua ja pussukkaa syntynyt aikaisemmin esiteltyjen lisäksi, mutta ne ovat kuvaamatta. Sitä paitsi nyt ei näytä nuo kuvaesitykset täälläkään pelaavan. Toivottavasti kyse on ohimenevästä häiriöstä murrrr…

Kategoria(t): Nukkekodit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Ärsyttää

  1. Heidi sanoo:

    Minä en vielä ole siirtynyt vuodatuksesta pois, vaikka todella kyllä harmittaa tuo kuvien häviäminen. Niissä kun oli vielä teko-ohjeitakin ja juuri olisin tarvinnut tietoa, että miten yhden jutun olin tehnyt, ihan kaikkea en siitä muistanut… Enkä ole ainakaan näillä näkymin sinne niitä vanhojam kuvia laittamassa… Ihana ja tunnelmallinen tuo sinun kartanosi :O)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s